@import url(font-awesome.min.css); /* Massively by HTML5 UP html5up.net | @ajlkn Free for personal and commercial use under the CCA 3.0 license (html5up.net/license) */ /* Wrapper */ #wrapper { background-color: #212931; background-image: url("../../images/overlay.png"), linear-gradient(0deg, rgba(0, 0, 0, 0.1), rgba(0, 0, 0, 0.1)), url("../../images/bg.jpg"); background-size: auto, auto, 100% auto; background-position: center, center, top center; background-repeat: repeat, no-repeat, no-repeat; background-attachment: fixed, fixed, fixed; } #wrapper.fade-in:before { display: none; } /* Intro */ body.is-preload #intro { opacity: 1; } body.is-preload #intro:not(.hidden) + #header + #nav { -moz-transform: none; -webkit-transform: none; -ms-transform: none; transform: none; opacity: 1; } Hvad Kan Man Lave Udenfor Når Man Keder Sig?
01.10.2021

Hvad Kan Man Lave Udenfor Når Man Keder Sig?

Naturen er en gave og det er bare med at udnytte den fuldt ud, mens vi stadig har den hvor den er frodig og frisk. Det e…

Image: Pixabay, Valiphotos

Naturen er en gave og det er bare med at udnytte den fuldt ud, mens vi stadig har den hvor den er frodig og frisk. Det er sundt af være ude i den friske luft, da man kan gøre brug af alle sine sanser. Man kan dufte regnen, man kan mærke solen på sin hud, man kan smage sneen på sin tunge og man kan se de smukkeste farver på træerne om efteråret. Så det er bare med at komme ud og nyde naturens smukke omgivelser! 

Men hvad kan man så lave, når man bevæger sig ud i den dejlige natur? 

  • Hop i regntøjet og kom ud og mærk regnen i dit ansigt. Hvilke børn elsker ikke at hoppe i vandpytter?
  • Om efteråret er det et must at lave kastanjedyr. Tag i skoven og find et kastanjetræ og saml kastanjer til nogle søde kastanjedyr. 
  • Saml kvarterets legekammerater og leg krongemme. Det er en sjov og aktiv leg, som man kan være underholdt af i timevis.
  • Find et stort klatretræ og kravl op i toppen, ligesom i de gode gamle dage.
  • Bålhygge med snobrød, skumfiduser eller popkorn er der vel aldrig nogle der har brokket sig over? Det er en god måde at være sammen med familien på. 
  • Gå en tur og nyd alle de indtryk naturen giver, det giver en helt særlig ro! 

God natur! :)

Det indhold du læser i denne tekst, er lavet med økonomisk support fra Perlen Odense. Vi vil derfor gerne anbefale dig at kigge på udvalget af Lulu Copenhagen .